Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies) Saznajte više o tome

Po primitku Vaše narudžbe e-mailom Vas obavještavamo o njezinom zaprimanju.

Plaćanje na račun vrši se isključivo po ponudi koju šaljemo na e-mail ili telefaks. Ponuda je neobvezujuća za kupca. Plaćanjem ponude smatra se da je kupac prihvatio ponudu. Plaćanje se može izvršiti uplatom u banci, pošti ili internet bankarstvom. Ponuda vrijedi do datuma naznačenog na valuti ponude.

Rok za uplatu kupoprodajne cijene proizvoda (iznosa navedenog na ponudi) iznosi 3 (tri) dana od dana kada Kupac zaprimi obavijest Prodavatelja o potvrđenoj narudžbi. U slučaju da Kupac u tom roku ne izvrši uplatu kupoprodajne cijene, a Prodavatelj i Kupac nisu ugovorili nešto drugačije, potvrda narudžbe postaje neobvezujuća za Prodavatelja i ista se briše iz sustava.

Nakon što dobijemo potvrdu o uplati sredstava, robu predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na kućnu adresu koju ste naveli u narudžbi. Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Agro-partner obvezuje se u cijelosti poštovati Zakon o zaštiti potrošača, a za ovu trgovinu vrijede odredbe članka 3. glave 1.odjeljka vezano za Ugovor na daljinu.

Cijene proizvoda:

Sve cijene predstavljaju veleprodajne cijene i izražene su u kunama (Kn) i u njih nije uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Povrat uplate

U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda ili isporuke zamjenskih proizvoda kupcu će se ponuditi proizvod jednakih/sličnih karakteristika i cijene. Ako kupac ne prihvati takvu ponudu Agro-parner se obvezuje izvršiti povrat sredstava u roku 3 ( tri ) dana od postizanja dogovora isključivo na račun s kojeg su sredstva uplaćena.